De Werkmakers

Onze focus

Het klimaat verandert en we zullen hier met zijn allen serieus werk van moeten maken. De Werkmakers staan klaar om aan de slag te gaan. Dit alles heel praktisch met een duidelijke koers: samen werk maken van duurzaamheid op het gebied van energie, wonen, groen en werk.

De Werkmakers zetten zich in om de energietransitie door middel van diverse duurzame initiatieven te versnellen. Zij participeert in nieuwe en kleinschalige initiatieven, om zo breed mogelijk de noodzakelijke transitie in te vullen. 

.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit een gemêleerd gezelschap van professionals. Ieder ruim ervaren binnen diverse gebieden in de ontwikkeling van mens, maatschappij en duurzaamheid.  

De Werkmakers willen een substantiële bijdrage leveren aan de realisatie van de Nederlandse klimaatambities. Alleen door samen te werken krijgen we iedereen aan de duurzame energie en een maatschappij die gericht is op ‘samen naar werk’. 

Tot De Werkmakers behoren:

  • Gidie Ritzerveld (o.a. Jobhulpmaatje, Schuldhulpmaatje, en het
    Torenfonds)
  • Piet van Veen (o.a. de Walburgers en het Torenfonds)
  • John Verheijden (ZutphenEnergie en de Walburgers)
  • Will van den Brand (Brandschoon Coaching)
  • Tiara Dijkhof (Stichting 360graden Mens)

.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Zoekt u vanuit uw bedrijf of als overheid naar de begeleiding van duurzaamheidsprojecten, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook wanneer u werk zoekt en wilt meewerken in deze projecten, bent u van harte uitgenodigd.