Voor wie

Verduurzaming bij huiseigenaren VVE’s

We helpen VVE’s en huiseigenaren de drempel van verduurzaming over met kennis en begeleiding. 

.

Energietransitie voor woningcorporaties

Hoe zorg je er bijvoorbeeld als woningcorporatie voor dat bewoners betrokken worden in het proces van de verduurzaming en hoe begeleid je de transitie? Bewoners kiezen er meestal niet zelf bewust voor om duurzaam te gaan wonen en leven, daarom is het juist van groot belang dat de bewoners hierin worden begeleid.

.

Werkgelegenheid

Voor mensen die graag aan het werk willen.  In het proces van de energietransitie spelen energiecoaches en energieadviseurs een belangrijke rol. We creëren de mogelijkheid voor mensen zonder werk om zich hierin te bekwamen. 

De praktische uitvoering van de verduurzaming wordt vaak over het hoofd gezien. We leggen de verbinding met technische uitvoerende partijen en scheppen daarbij ook ruimte voor mensen die weer aan het werk willen. 

.

Overheid

Bij het doorvoeren van duurzaamheid in de wijk zijn we er als partner. We spreken met u als overheidsorganisatie over wensen, belangen en noodzakelijkheden. We spreken met bewoners in de wijk en verzorgen procesbegeleiding, bewonersreis, projectcoördinatie.